AKTUELNO

Hoće li uskoro ozvaničiti vezu?

Od kada su se poljubili u Rajskom vrtu, Mina Vrbaški i Mateja Matijević ne prestaju da budu u žiži interesovanja. Mina, koja sve vreme od svog ulaska u "Zadrugu 3" priča kako je zaljubljena u Vladimira Tomovića, naglasila je večeras da to nije uradila u inat Crnogorcu. Matijević je počeo da se zbližava sa Ivom Grgurić, ali mu se nije dopalo da bude u "stendbaj" fazi, zbog toga što ona i dalje gaji emocije prema Stefanu Kariću.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca", Mina je priznala Nini Babić i Stefanu Miloševiću da se Mateja ljubi bolje od Vladimira. Kada su se svetla u spavaćoj sobi ugasila, Vrbaški i Matijević su se zavukli u njegov krevet i počeli da razmenjuju nežnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je mazila Mateju i češkala ga po glavi, a on joj je uzvratio istom merom. Kako će Anđela Veštica odreagovati kada bude videla nove razmene nežnosti, ostaje da vidimo. Podsetimo, Anđela je Mini pred njen ulazak u rijaliti poručila da čuva Matijevića, jer joj je drag, a kako je reagovala kada je videla da su se Mina i Mateja poljubili možete pročitati klikom OVDE.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Anđela Veštica

#Mateja Matijević

#Mina Vrbaški

'