AKTUELNO

Šok!

Pevačica Radojka Kecman uhapšena je zajedno sa državljaninom Švedske S. Ž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i zaplenili veću količinu oružja i municije.

Policija je pretresom stana u Novom Sadu koji koristi Rada pronašla dve automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku koji koristi S.Ž. pronađeno je 11 automatskih pušaka, 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje sa deset prigušivača i veću količinu municije različitog kalibra.

- Jedna od zaplenjenih pušaka bila je premazana belim lakom, kojim kriminalci mažu oružje kako bi ono, posle zločina, bilo lakše zapaljeno. Lak mu pomaže da brže izgori, a najčešće se maže tokom pripreme za ubistvo. Zbog toga, istražitelji veruju da je akcija ubistva bila pri kraju, ali se još uvek proverava ko je trebalo da bude meta - kaže sagovornik

On otkriva i da se sumnja da su pevačica i njen prijatelj bili deo kriminalne grupe.

- Dokazi prikupljeni do sada ukazuju da su oni čuvali oružje za nekoga - otkriva on.

View this post on Instagram

💋 @makeupbycipcip

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on

Prema rečima sagovornika, zasad se veruje da iz oružja koje je pronađeno u stanovima koje su osumnjičeni koristili nisu izvršene likvidacije.

- Oružje je novo. Ipak, ono će biti poslato na veštačenje kako bi se videlo da li je i ko još bio u kontaktu s njim - dodaje sagovornik.

Policija je takođe pronašla i više mobilnih telefona i laptop. Osumnjičenima je određeno zadžavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Inače, pevačica se na svom Instagram profilu hvalila fotografijama sa poznatim muzičkim zvezdama poput Ace Lukasa, Jale, Bube, Slobe Vasića i drugih.

View this post on Instagram

Samo 💪😃🎹🎤🎤🔥

A post shared by Rada Kecman (@rada_kecman) on

Foto: Printscreen Instagram/rada_kecman

Autor: Pink.rs

#pevačica

'