AKTUELNO

Ljubav cveta!

Veljko Ražnatović očekuje bebu sa verenicom Bogdanom Rodić koja je u drugom mesecu trudnoće, uskoro će napraviti i svadbu, tačnije 24. novembra, a njihova ljubav od prvog dana privukla je veliku pažnju javnosti.

Foto: E - Stock

Sin Cece Ražnatović je devojku javnosti predstavio početkom 2018. godine, a jedno od prvih zajedničkih pojavljivanja bilo je upravo na rođendanu poznate pevačice. Buduća snajka tada je oduševila raskošnom lepotom, a mnoge je odmah zainteresovalo ko je zapravo Veljkova izabranica.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Malo je poznato da je Veljkova verenica bila jako uspešna u košarci, a sada je i prijavljena u firmi svojih roditelja u Titelu. Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.

Nakon toga, Veljko i Bogdana su zajedno uživali na Kipru, za Novu godinu su se veselili na Kopaoniku, a verenica Ražnatovića učestvovala je u pripremi porodične slave.

Foto: Printscreen Instagram

Ako je sudeći po objavama na društvenim mrežama ovaj mladi par zaista uživa u svojoj ljubavi, a po slikama sa zajedničkih večera sa Cecom i Anastasijom, deluje da se Bogdanovićeva savršeno uklopila u porodicu.

Autor: Pink.rs

#Bogdana Rodić

#Veljko Ražnatović

'