AKTUELNO

I ovog petka maestralni mališani svojim vrhunskim interpretacijama ulepšaće veče milionima TV gledalaca.

Večeras će na glamuroznoj Pinkovoj sceni još jednom zasijati najtalentovaniji tinejdžeri iz celog regiona, u petom krugu "Pinkovih zvezdica"!

Foto: Pink.rs

Takmičari koje je već prilikom prvog pojavljivanja na TV ekranima milionski auditorijum zavoleo pokušaće da još jednom svojim maestralnim interpretacijama impresioniraju publiku, ali i članove žirija i tako sebi obezbede plasman u narednu fazu takmičenja, a među njima je i talentovana Sara Asanović, kojoj je Leontina Vukomanović uputila najlepše želje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ti želim da zasluženo pobediš ovde - rekla je Leontina, a zasluženi komplimenti stigli su i na račun Komnena Vukovića, čiji je nastup ponovo ostavio snažan utisak na sve u crvenim stolicama.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je i ovaj put emotivno doživeo vrhunske izvedbe sjajnih mališana, a emocije nisu mogli da sakriju tokom nastupa Roka Blaževića, koji gotovo svaki put rasplače članove žirija. Tako je bilo i sada, kada Goca Tržan nije imala snage da uputi svoj komentar, dok je Leontina brisala suze.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite prvu epizodu petog kruga "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu, koje je na programu Pink televizije večeras u 21 sat!

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'