AKTUELNO

Nije joj lako!

Legendarni pevač Nino Rešić preminuo je na današnji dan pre 12 godina, a uzrok smrti bila je perforacija pankreasa zbog prekomerenog unosa alkohola. Ipak, njegove pesme i dalje žive i pevaju se kao i u vreme njegove najveće popularnosti, a Ninova ćerka Sandra je krenula njegovim stopama.

Foto: TvPink Printscreen

Mlada pevačica uspešno gradi svoju karijeru glasom koji ruši sve, a nikada nije želela da se probije na estradi zbog toga što je Ninova ćerka. Sve do sada Sandra nije čak ni objavljivala fotografije sa ocem, ali je ovog puta napravila presedan. Ipak, ono što je sve naježilo je njena poruka.

Foto: TvPink Printscreen

- Poziv. Idem prema bolnici. Pet prijatelja iza mene. Ćute. Ćutim ja. Ne dozvoljavaju da te vidim. Čujem doktorku: "Razumite, ne mogu da vas pustim. Umro je". I sada, posle 12 godina, ne znam gde sam otišla nakon. Rekli su mi: "Idi kući". Ne sećam se. Do sada nisam postavljala naše slike. Nisam želela patetiku. Ružne komentare... Sada me ne zanima. Zaslužan si velikim delom za moje postojanje, tada i sada. Iako misle da je lako, lavovski se borim da dokažem, da nisam samo Prezime. Legendarnost ne mogu da dostignem. Ali sam ponosna kada zapevam tvoju pesmu. A onda više ne pevam ja... Već hor ljudi ispred mene. Verujem da si tada srećan. Negde gore - napisala je Sandra, a njihovu fotografiju koju je objavila pogledajte OVDE.

Foto: Printscreen Instagram/ sandra_resic

Autor: N. Vujčić

#Amir Rešić Nino

#Sandra Rešić

'