AKTUELNO

Da li je ovo sudbina ili slučajnost?

Odnos Ive Grgurić i Stefana Karića komplikovan je od samog početka "Zadruge 3". Grgurićeva je na samom početku rijalitija izjavila da bi bila sa Karićem i sa Vladimirom Tomovićem, a potom počela da otvoreno flertuje sa Crnogorcem. Ta bliskost bila je kratkog daha, kako je Grgurićeva priznala da ju je Tomović ponizio, a ona mu se odmah potom i osvetila kada je poslala Miljanu Kulić na Rajsko ostrvo umesto nje, što je Crnogorca šokiralo.

Foto: Pink.rs.

Ubrzo nakon toga Iva je priznala da gaji emocije prema Kariću, a njih dvoje su počeli da se zbližavaju. Iako su mnogi zadrugari želeli da ih vide zajedno, Iva i Stefan su želeli da sačekaju da se bolje upoznaju. Mnogi su ipak smatrali da Stefan gaji emocije prema svojoj bivšoj devojci Jeleni Pešić, te da zbog toga ne želi da uđe u odnos sa Grgurićevom. Sve se preokrenulo kada je Iva javno iznela detalje iz svoje prošlosti, što je Stefana kasnije odvratilo od nje. Tada je počela da mu se približava Jelena, a Ivi je to smetalo.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je Mateja Matijević priznao da mu se od svih devojaka u kući najviše dopada Iva i njih dvoje su počeli da se zbližavaju, a Stefan im je dao blagoslov. Međutim, i ta bliskost je bila kratkog daha, kako se Mateja nedavno poljubio sa Minom Vrbaški, koja ga je potom totalno iskulirala jer se vratila Vladimiru Tomoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Tomović nakon sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" naveo da je Karićeva porodica dala podršku Stefanu za Ivu jer znaju da on ništa ne bi imao sa njom, Stefan ga je odmah demantovao. Stefan je istakao da zna da bi njegov otac Osman podržao njegovu vezu sa Ivom, jer podržava devojke koje imaju stav, a Karićev otac je to i javno uradio kada je gostovao u kao Stefanova podrška u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević, dok je na svom Instagram profilu izneo ne tako lepo mišljenje o Jeleni Pešić.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Tokom večerašnje noći desio se preokret u spavaćoj sobi. Iva i Stefan zaspali su jedno pored drugog na odvojenim krevetima, a jedan detalj će mnogima zapasti za oko. Naime, kako su ležali, njihova tela su oformila oblik srca. Da li je ovo puka slučajnost ili se sudbina poigrala i poručuje da će se oni uskoro spojiti, ostaje da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'