AKTUELNO

Sloba se sa Novog Beograda seli na Košutnjak.

Kao što je portal Pink.rs prvi i pisao, pevač Sloba Radanović odlučio je da napusti stan na Novom Beogradu gde je živeo kao postanar i odseli se na Košutnjak, gde inače već godinama živi majka njegove bivše devojke Lune Đogani, Anabela Bukva.

PROČITAJTE: POTVRĐENO PISANJE PINK.RS! Ekskluzivni paparaco: Sloba i Anabela postaju PRVE KOMŠIJE, pevač uhvaćen u zgradi Lunine mame! Pikirao LUKS GAJBU od 250.000 EVRA! (FOTO+VIDEO)

Foto: Pink.rs.

Mi smo ranije danas ulovili Slobu kako izlazi iz Anabeline zgrade u ovom delu Beograda,  a pevač će sa majkom svoje nekadašnje devojke biti prvi komšija. Prema našim saznanjima Sloba planira da kupi stan koji se prostire na 160 metara kvadratnih, a vrednost nekretnine procenjuje se na vrtoglavih 250.000 evra.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Kontaktirali smo i Anabelu Bukvu, kako bi čuli njen komentar povodom ove situacije. Lunina majka bila je iznenađena kada je ovo čula od nas, a zatim je poželela sreću nekadašnjem momku njene ćerke, koji je bio oženjen tokom veze sa Đoganijevom, i svom budućem prvom komšiji Slobi Radanoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Slobodan Radanović

'