AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević spreman je da ponovo raskrinka zadrugare.

Suzana Ćubela napustila je najgledaniji rijaliti u regionu u subotu i postavila svoju rijaliti prijateljicu Dalilu Dragojević za ovonedeljnog vođu. Dalila je svoje vođstvo najavila rečima: "Dobro došli u paklenu nedelju!".

Pročitajte: SVIĐA LI TI SE ONA ISKRENO? Tomović bacio Karića u razmišljanje, pa dizao Maju u NEBESA: KAO RIBA JE KLASA ZA OVE OVDE! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Dragojevićka je već na samom startu nedelje ispunila svoje obećanje dato cimerima današnjom raspodelom budžeta, posle koje je nastao pravi haos. Na vanrednom sastanku koji je organizovala zadrugari su iznosili svoje mišljenje i nastalo je nekoliko žestokih svađa, a Dalila je posle jedne najavila tužbu protiv Miloša Bojanića.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i svakog ponedeljka, voditelj Milan Milošević i danas ulazi na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi se odigrao još jedan "Izbor potrčka". Zadrugari imaju dva kriterijuma za biranje svojih potrčaka i uvek odaberu ili osobe sa kojima su imali žestoke svađe ili se pak odluče da to budu osobe za koje zadrugari sumnjaju da se sviđaju jedno drugom. Kakvu će Dalila odluku doneti, ostaje da vidimo tokom noći.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Posle izbora potrčka sledi ono što milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući željno iščekuje svake nedelje, emisija "Pretres nedelje sa Milanom". Milan se naoružao pitanjima o svim dešavanjima koja su izazvala pažnju javnosti protekle nedelje i spreman je da raskrinka zadrugare.

Milošević je upravo ušetao na imanje, a emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom" možete pratiti uživo na televiziji Pink. Ostanite i dalje uz ružičastu televiziju, kao i portal Pink.rs.

M.P.

#Izbor potrčka

#Pretres nedelje sa Milanom

#Zadruga 3

'