AKTUELNO

Bivša zadrugarka odlučila je da se podvrgne još jednom estetskom zahtevu.

Još jedna uzbudljiva epizoda 11. sezone jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, „Paparaco lov“ očekuje vas i ove srede od 22 časa. Voditeljka Ana Pendić Radoš vodiće vas kroz sve zanimljive i šokantne priče koje je ekipa emisije „Paparaco lova“ pripremila u toku protekle nedelje.

Iako voli da svoj privatan život čuva u tajnosti, najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je tokom protekle nedelje na svom Instagram profilu objavila da će porodica Ražnatović postati bogatija za jednog člana! Naime, Veljkova verenica Bogdana Rodić je u drugom mesecu trudnoće, što je veoma obradovalo Cecu i celu porodicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije „Paparaco lov“ pratila je u stopu Cecu i njenu decu nakon saznanja da stiže prinova, a šta se događa u porodici Ražnatović i kako teku pripreme za Bogdaninu i Veljkovu svadbu, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da rijaliti veze mogu da uspeju i u spoljašnjem svetu, dokaz su Ana Korać i David Dragojević. Iako je njihova veza tokom „Zadruge“ bila kontroverzna jer je David pred kamerama sa Anom prevario verenicu Aleksandru Subotić, čini se da par uživa u ljubavi. Uprkos brojnim novinskim natpisima o rastanku, Ana i David su sve demantovali veridbom na Bosforu. Ana je stigla iz Istanbula sa Davidovim prstenom na ruci, ali je ekipa „Paparaco lova“ otkrila i da se tokom boravka u Turskoj podvrgla još jednoj plastičnoj operaciji. Kako Ana izgleda sa novim nosem, videćete upravo u emisiji „Paparaco lov“.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom protekle nedelje, ekipa je istraživala i da li je opstao još jedan par iz „Zadruge“ – Stanija Dobrojević i Marko Marković, ali i da li su Rada Manojlović i Haris Berković uprkos brojnim spekulacijama i dalje zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da Miki Đuričić nakon fizičkog nasrtaja na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić služi kaznu kućnog pritvora, ekipa „Paparaco lova“ uputila se u Kupinovo da sazna šta radi čuveni pčelar i da li ga bivša devojka Suzana posećuje.

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije „Paparaco lov“ u sredu 23. oktobra u 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#Stanija Dobrojević

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#emisija

'