AKTUELNO

Ovo se ne ne propušta!

Dvanaesta epizoda serije „Crveni mesec“ koja upravo počinje na TV Pink donosi nove napetosti! Dok se menja situacija u državi, menja se i ljubavni odnos glavnih likova.

Ohrabren Marijinom podrškom, David se sad već otvoreno udvara Sofiji. On je izvodi u pozorište, a po dolasku, sreće ih Petar Ružičić i poziva da mu se pridruže u oficirskoj loži.

Foto: TvPink Printscreen

Videvši Sofiju u oficirskoj loži, pozdravlja je prestolonaslednik Aleksandar I Karađorđević, otvoreno pokazujući zaintereovanost za lepu i inteligentnu devojku iz Beča, što nimalo nije prijalo Davidu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, David se osetio veoma ugroženim kada je uvideo da čak i pripadnik kraljevske porodice oseća simpatije prema Sofiji, zbog čega ju je upozorio da vodi računa o svom i ugledu svoje porodice. Međutim ove savete Sofija nije prihvatila lako.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom predstave, Nikola je za prestolonaslednika Aleksandra imao važne vesti.

Foto: TV Pink Printscreen

Zabrinut zbog dešavanja unutar države, Stojan zove sina kako bi ga upozorio da povede računa o situaciji na dvoru.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Stanje na dvoru i odnos sa Apisom zabrinulo je i Nikolu Pašića, posebno nakon sastanka sa Martinom.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je Sofija uspela da Davidu jasno stavi do znanja da je njegovo udvaranje ne zanima, šta je to Nikola preneo prestolonasledniku i da li će se Pašić konačno naći u njegovoj milosti, saznaćete sada jer je nova epizoda serije „Crveni mesec“ upravo počela na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Crveni mesec

#Ivana Dudić

#Miloš Đurović

#RTV Pink

#Roman Majetić

#Televizija Pink

#serija

#Željko Mitrović

'