AKTUELNO

Volela bi da ponovo rodi!

Ana Sević jednim potezom stavila je tačku na spekulacije da sa bivšim mužem Darkom Lazićem nije u dobrim odnosima - pevačica se zajedno sa njim i njihovom ćerkicom Lorenom pojavila u jednom restoničkom tržnom centru, gde je Lazić najavio svoj solistički koncert. Tom prilikom priznala je u kakvom su odnosu posle svega što se poslednjih godina između njih izdešavalo.

Foto: TvPink Printscreen

- Nas dvoje smo uvek bili odlični prijatelji, pre svega. I pre veze smo se družili i eto, iz tog druženja je izrasla ljubav i nekako, posle svega toga je ostalo to prijateljstvo - kaže Ana, koja je presrećna zbog Darkovog solističkog koncerta.

- Ja mu želim svu sreću ovog sveta, naravno. Mi imamo dete i želim da ona jednog dana bude ponosna na njega. Ovo je nešto što je trebalo, što se mene tiče, odavno da se desi. Ja sam uvek govorila da je on čovek za velike scene i velike koncerte i konačno je tamo gde treba da bude.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica poslednjih meseci uživa u skladnoj vezi s Danijelom Nedeljkovićem kom priznaje da bi volela da podari dete.

- Naravno da želim da postanem majka ponovo, da dobijem još jedno ovakvo malo čudo jer nema ništa vrednije i lepše od toga, zaista - priznala je Ana u "Premijeri".

Foto: E - Stock

Pink.rs

#Ana Sević

#Danijel Nedeljković

#Darko Lazić

#Premijera

'