AKTUELNO

Njegov auto obili su neposredno pošto ga je napustio i u roku od samo nekoliko minuta iz automobila su pokupili sve vrednosti, ali i volan, upravljačke konzole...

Operski pevač i bivši dečko pevačice Vesne Zmijanac, Nikola Mijailović pokraden je u samom centru Milana u rekordno kratkom roku. Naime, njegov automobil obili su neposredno pošto ga je napustio i u roku od samo nekoliko minuta iz automobila su pokupili sve vrednosti, ali i volan, upravljačke konzole...

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

PROČITAJTE JOŠ: NAPUSTILA JE OVAJ PRLJAVI MATERIJALNI SVET, BILA JE UZ MENE BEZUSLOVNO: Anabela potresena zbog samoubistva poznate novinarke Dragane Tripić, kroz suze govorila o njihovom prijateljstvu!

- Izađeš na večeru sa prijateljima i ovako ti urnišu auto za bukvalno tri minuta koliko je prošlo od poziva satelitskog nadzora... u centru Milana. Prifesionalci - napisao je na Fejsbuku Nikola.

Foto: Facebook

Podsetimo, Vesna i Nikola bili su zajedno 2009. godine, a raskinuli su kada je ona otpočela vezu sa Željkom Rstićem. Obnovili su ljubav 2014. godine, a tada se pisalo da su počeli i da žive zajedno. Posle raskida su ostali u dobrim odnosima. Iako su bivši partneri, oni su se pre nekoliko meseci pojavili zajedno na jednoj proslavi.

Autor: Pink.rs

#Vesna Zmijanac

'