AKTUELNO

Svi su u šoku!

Poznata novinarka Dragana Tripić izvršila je samoubistvo u svom stanu, a njeno beživotno telo pronašla je ćerka. Kako nezvanično saznaje TV Pink, u stanu Dragane Tripić nađeno je i oproštajno pismo.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: NAPUSTILA JE OVAJ PRLJAVI MATERIJALNI SVET, BILA JE UZ MENE BEZUSLOVNO: Anabela potresena zbog samoubistva poznate novinarke Dragane Tripić, kroz suze govorila o njihovom prijateljstvu! (FOTO)

Draganine komšije nisu bile raspoložene da se pojavljuju pred kamerama, ali su novinarima Pinkove emisije "24 časa" rekle kako je Dragana čak i u verbalnoj komunikaciji u nekoliko navrata najavljivala da će dići ruku na sebe. Osobe bliske Dragani Tripić nisu mogle ni da naslute da će doći do toga.

Foto: Printscreen Instagram/draganatripic

Niko od Draganinih prijatelja nije znao da je problem toliko veliki da bi ona čak izvršila samoubistvo, kao i da je bila spremna na takav korak. Inače, Dragana je rođena 1961. godine, a o sebi je govorila da je novinar sa najviše ekskluziva koji nema nijednu tužbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je blizak saradnik TV Pink i učestvovala je u rijaliti programu "Dvor", a postavljala je i pitanja učesnicima "Zadruge" u emisiji "Pitanja novinara". Kao glavni razlog za Draganino samoubistvo navode se problemi zbog otplate kredita i depresija.

Foto: TV Pink Printscreen

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

Autor: S. Kuvekalović

#Dragana Tripić

'