AKTUELNO

Munjevitom brzinom postigla je ogroman uspeh novom numerom.

Pobednica prve sezone najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", pevačica Kristina Kija Kockar u ponedeljak je objavila novu pesmu pod nazivom "Sanjam". Ova numera odmah je pronašla put do srca publike i postala najslušanija na ovim prostorima.

Foto: Printscreen YouTube/ FM Play

Spot za ovu numeru je na platformi Jutjub trenutno najpopularniji, odnosno prvi je u trendingu sa blizu dva miliona pregleda za svega nekoliko dana. Inače, za potrebe snimanja spota za pesmu ''Sanjam'', Kija je pomenila imidž, što je dodatno oduševilo milionski auditorijum koji prati svaki Kristinin korak.

Ispod spota za numeru "Sanjam" mogu se pročitati samo pozivitni komentari oduševljene publike kao što su: "Obožavam Kiji i sve njene pesme! Najbolja je!", "Pesma je raj za uši, bravo Kija", "Ovo je hit godine! Svaka čast Kija".

Foto: Printscreen YouTube/ FM Play

PROČITAJTE: NAKON ŠTO JE EDITA ODBILA POLIGRAF, OGLASIO SE FILIP MILETIĆ: Otkrio da se desio pomak u RAZREŠENJU SLUČAJA! (FOTO)

Kockareva je u ovoj numeri opevala mnoge bitne momente u svom životu, a pesmu "Sanjam" koja je oborila sve rekorde slušanosti možete poslušati ukoliko kliknete na video-snimak koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'