AKTUELNO

Portal Pink.rs došao je u posed prepiske za koju su Maja i Stefan naveli da je prijateljska.

Maja Marinković je postala zvanični učesnik treće sezone najgledanijeg rijalitija u regionu pre tačno sedam dana, a već je napravila pravu pometnju. Pre samog ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima, superfinalstkinja "Zadruge 2" Maja Marinković bila je gost voditeljke Dušice Jakovljević u studiju.

Maja je tada Dušici i predstavnicima sedme sile otkrila da su se Stefan Karić i ona dopisivali ranije, kao i da je prepiska bila prijateljska.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim je kročila u "Zadrugu", učesnici su počeli da je povezuju sa Karićem. Najveći pobornici toga da oni uđu u vezu bio je Karićev rijaliti prijatelj Vladimir Tomović i na čuđenje mnogih, Stefanova bivša devojka Jelena Pešić. Ovo je zasmetalo Ivi Grgurić, koja gaji simpatije prema Kariću.

Iva i Stefan su dobili zadatak od Drveta mudrosti da sakupe što više slatkiša od svojih cimera, a kada je Veliki šef proglasio zadatak uspešnim, Grgurićeva i Karić su saznali da su dobili nagradu. Njihova nagrada je bio ručak na Rajskom ostrvu. Odmah po dolasku na ostrvo, Iva je želela da sazna da li Karić gaji simpatije prema Maji. On je to porekao i rekao da je Iva zadrugarka sa kojim bi bio.

Foto: TvPink Printscreen

Portal Pink.rs došao je u posed Majinog i Stefanovog dopisivanja pre "Zadruge", a koliko je prepiska prijateljska, procenite sami.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Nakon toga Stefan je prokomentarisao jednu Majinu objavu na društvenoj mreži Instagram. Maja je poslala Stefanu svoju sliku, a on je odgovorio sa nekoliko emotikona koji balave.

Foto: Privatna arhiva

Posle toga su prešli na poruke, a Karića je ponovo pozvao Maju na Zlatibor.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte: JEDINO SE TOGA STIDIM: Bukti rat između Ivane i Tomovića, Šopićeva priznala da joj je on NAJVEĆA GREŠKA, evo i zbog čega! (FOTO)

Kako će Iva odreagovati kada bude saznala da je Stefan želeo nešto više sa Majom, ostaje da vidimo.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

M.P.

#Iva Grgurić

#Maja Marinković

#Stefan Karić

'