AKTUELNO

Hrvatska muzička zvezda rastužila je svoje fanove.

Popularna pevačica Severina Kojić objavila je tužnu poruku uz video-snimak na društvenoj mreži ''Instagram''. Naime, njen saradnik koji joj je režirao mnoge nastupe i veliku turneju ''Dobrodošao u klub'', istaknuti slovenski reditelj Tomaž Pandur preminuo je u aprilu prošle godine od posledica srčanog udara za vreme probe predstave Kralj Lir u Skoplju.

Severina i dalje ne može da preboli gubitak prijatelja i saradnika, a na današnji dan setila se njegovog rođendana i veoma se rastužila. Pevačica je sa svojim fanovima na društvenoj mreži podelila jedan od nastupa koji je Tomaž režirao, i istakla koliko joj nedostaje.

Srećan rođendan, srce... Sada anđelima režiraš Božanstvenu komediju... Fališ mi - napisala je Severina na Instagramu, a ova poruka veoma je rastužila njene fanove.

Tomaž Pandur je režiju diplomirao u Ljubljani 1989. a poslednjih godina u Madridu je vodio svoju pozorišnu trupu "Pandur Theaters". Pandur je režirao i producirao predstavu po romanu Milorada Pavića "Hazarski rečnik" 2002. godine. Na scenu je uspešnu postavio "Fausta", "Hamleta", "Medeju". Tomaž je 2013. godine režirao Severininu regionalnu turneju "Dobrodošao u klub".

Autor: M. K.

#Instagram

#Severina Kojić

#Tuga

#pevačica

#reditelj

#suze

'