AKTUELNO

Denser je objasnio na koji način vodi računa o svom telu i licu.

U specijalnom izdanju emisije "Paparaco lov" Đorđe Đogani je proglašen za najboljeg frajera sa domaće javne scene.

Tim povodom, poznati denser je objasnio na koji način vodi računa o svom telu i licu.

Redovan seks je, između ostalog, bitan za dobar izgled, jer se tokom seksa luči hormon dopamin, koji je veoma bitan za kožu. To je naročito bitno u ovim godinama kada se već vidi da starimo. Ne treba ni u čemu preterivati, ne preterujem ni ja, ali imam redovan seks i to mi je veoma bitno. Hoću samo da naglasim da seks treba da bude duhovno-fizički kontakt. Ne treba seks da bude samo upražnjavanje fizičke potrebe, životinjski seks, nego to treba da bude na nekom višem nivou - objasnio je Đogani.

Pored redovnog seksa, Đole je objasnio da odlazi dva puta nedeljno u teretanu, a osim toga, on se trudi i da redovno neguje kožu lica.

Koristim, takođe, i dobre kreme i druge preparate za negu kože. Ujutru se umijem, pa stavim jednu kremu kao podlogu, a onda glavnu kremu, pa onda antirid kremu za predeo oko očiju. Sve to ponovim uveče pre spavanja - rekao je Đole.

Da li će poznati frajeri primeniti Đoletove tehnike za dobar izgled i pored redovnog seksa koristiti i razne preparate za lice i na taj način poneti titulu najboljeg frajera i odmeniti Đoganija, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#pevač

#Đole Đogani

'