AKTUELNO

Oduševili sve svojim plesom!

Tokom večerašnje emisije "Amidži šou" u studio kod voditelja Ognjena Amidžića gostovao je i Bora Santana sa svojim "Zmijicama". Naime, Santana je ranije nagrađen, pa mu je tako omogućeno da ove noći nastupa u "Amidži šouu" zajedno sa Majom Marinković, Minom Vrbaški, Dalilom Dragojević, Milicom Kemez i Ninom Babić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je mnoge iznenadilo jeste večerašnji Borin stajling, koji se pojavio u kostimu leoparda. Santana je Ognjenu Amidžiću rekao kako se večeras ovako obukao zbog posebne situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim da napravimo neki šou i da bude nešto specifično i drugačije. Posebno sam se obukao za tvoju emisiju zbog jedne situacije - govorio je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što su devojke zaigrale svoj vatreni ples, Bora Santana je istakao kako je u "Zadruzi 3" naišao na pitome zmije koje slušaju njegova naređenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi naši gledaoci, dobri ljudi... Ono što sam već najavio, znate da mnogo zmija ima, ali sam ja u Zadruzi naišao na pitome zmije. Kada troše tuđe pare, tada su najpitomije. Ove devojke su se trudile i moram da pohvalim Ninu, i Milica Kemez je bila prvakinja u plesu, Dalila i Maja vole da igraju... Našao sam top ekipu, mislim da će biti nešto od njih - pričao je Bora u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Kuvekalović

#Zadruga

'