AKTUELNO

Pevač ističe da ne zna ko stoji iza ovoga.

Popularni folk pevač Aca Lukas je u poslednje vreme u centru pažnje zbog afere koja mu se desila u vezi sa vizom za Australiju. Iznenada mu je odbijena nekoliko dana pred prvi zakazan koncert, iako mu je prvobitno odobrena još 28. maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Lukas je o ovoj temi govorio i gostujući u jutarnjem programu TV Pink ''Novom jutru'', a tom prilikom istakao je da ne zna šta se krije iza ovog čina, kao i da mu je žao što se neće družiti sa svojom publikom u Australiji.

Ja ne mogu da ostanem bez ičega jer imam ljude koji me vole. Ovo se desilo šta se desilo, nisam dobio američku vizu, nisam dobio australijsku. Imao sam dosta urgencija. Ja sam i jednu u drugu vizu dobio, a onda su me odbili, nisu me odbili nego su mi zapravo poništili vizu iz nekog razloga. Žao mi je samo naroda koji je želeo da me sluša. Briga me za Australiju i njihove kengure, nisam oduševljen ni tim ljudima tamo. Mene kad hoće neko da ošteti, mora nešto drugo da mi uzme, a ne finansijksa sredstva, ona mi ne predstavljaju nešto veliko u životu, već neke druge stvari - rekao je Lukas u ''Novom jutru''.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte celo gostovanje Ace Lukasa u ''Novom jutru''.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

'