AKTUELNO

Miša je ubijen pre godinu dana.

Sanja Papić, nekadašnja misica pre godinu dana ostala je bez muža advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. On je ubijen u pucnjavi koja se dogodila na Novom Beogradu.

View this post on Instagram

3 of us ❤️😘

A post shared by Sanja Papić Ognjanović (@misssanjapapic) on

Ona često deli sa prijateljima na Instagramu dirljive poruke i fotografije koje čuvaju uspomenu na njenog supruga, a to je uradila i ovoga dana koji je za njih poseban.

Lari, njihovoj ćerkici, danas je rođendan. Tim povodom Sanja je objavila video-snimak uz veoma emotivnu poruku.

Ljubav prema Lari je najvredniji poklon za mene. Hvala svima na divnim željama i ljubavi koju nam šaljete iz dana u dan, a najviše hvala mojim roditeljima, porodici i prijateljima koji Larin i moj život ispunjavaju ljubavlju i zajedno sa mnom se raduju svakom njenom osmehu, novoj izgovorenoj reči, pesmici. Najviše hvala mom Miši na našoj Lari. Volim je i tvojim srcem, a tebe svojim i njenim zauvek. LJUBAV ŽIVI! Živela, živela i srećna nam bila - napisala je Sanja.
View this post on Instagram

Ljubav prema Lari je najvredniji poklon za mene ❤️ Hvala svima na divnim željama i ljubavi koju nam šaljete iz dana u dan, a najviše hvala mojim roditeljima, porodici i prijateljima koji Larin i moj život ispunjavaju ljubavlju i zajedno samnom se raduju svakom njenom osmehu, novoj izgovorenoj reči, pesmici... Hvala našem divnom @frizer_stefan_asanin na ovom prelepom poklonu - Larin portret je sada najlepši ukras našeg doma. Hvala mojim roditeljima, tetkama i porodici na neizmernoj ljubavi i podršci koju nesebično poklanjaju svakodnevno mom andjelu i meni, Larinom bratu Petru, mojim najdivnijim i najvernijim prijateljima @boris_obreski_emmediciotto @marijana__mm @romanorossi @smamica8 @teeiceei , Mišinim divnim kolegama @jelenastojic i našoj divnoj @sneskarakic koja je prva ugledala Laru kada se rodila. Vi činite ovaj svet lepšim i boljim mestom za život . Hvala i svima onima koji nas vole a juče nisu bili sa nama. @pasteli_sweets koji su prevazišli sva moja očekivanja i napravili bajkovitu tortu i @niniakids na haljinici za princeze. Najviše hvala mom #mišaognjanović na našoj Lari . Volim je i tvojim srcem, a tebe svojim i njenim zauvek. LJUBAV ŽIVI! Živela, živela i srećna nam bila ❤️ #laraognjanović

A post shared by Sanja Papić Ognjanović (@misssanjapapic) on

Autor: S.K.

#Miša Ognjanović

#Sanja Papić

'