AKTUELNO

Ovo mu nije prećutala!

Dvanaestu grupu koja se predstavila na večerašnjoj "Zadrugoviziji" činili su Pinkova zvezda i pevačica Miona Jovanović, Filip Đukić i Mlađan Jovanović. Oni su izveli pesmu grupe "Denis i Denis", "Program tvog kompjutera".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Talentovana pevačica zasenila je sve svojim glasom, ali i pojavom. Osim Mione, zajedno sa njom glas je ukrstio i Filip Đukić sa kojim je imala i veoma prisne koreografske pokrete. Za to vreme Jovanović je sedeo za kancelarijskim stolom ispred kompjutera i glumio programera.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup dvanaeste grupe možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon njihovoh nastupa, članovi stručnog žirija izneli su svoje mišljenje, a posebno su nahvalili mladu pevačicu. Međutim, Kristina Kija Kockar sve vreme svojim komentarima nije štedela bivšeg cimera iz prve sezone "Zadruge", Filipa Đukića.

Ja sam pomislio da ćete otići u nekom drugom smeru, međutim, odlični ste. Na pravom ste putu - rekao je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram prvo da pohvalim Mlađanov stajling, izgledaš odlično i odlično si odglumio programera. Devojko, odlično pevaš. Filipa volim zato što je duhovit - rekla je Cakana.
Ja se slažem sa Kaćom da je Filip izgledao pogubljeno, ali ne zbog mene, nego zbog Mione. Očekivala sam više energije od tebe Filipe. Ona je zabraovila tekst, tu je bio neki problem između vas dvoje. Ona je zbunjena, ali i on je bio zbunjen. Šta Šopić pokazuje? Bili ste okej, samo malo više energije!

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P. / S. K.

#Filip Đukić

#Miona Jovanović

#Mlađan Jovanović

#Zadruga 3

#Zadrugovizija

'