AKTUELNO

Pljuštale pohvale.

Šesnaesti i poslednji nastup na večerašnjoj "Zadrugoviziji" bio je pravi spektakl. Jovana Tomić Matora i bračni par Ibraimov, Natalija i Sani Trik Fx, odlučili su se da izvedu hit Dragane Mirković "Baš tebe volim ja".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Natalija pevala i igrala, Matora i Sani su napravili pravi plesački šou. Sve vreme pažljivo je njihov nastup iz bekstejdža pratio Gagi Đogani koji je izvodio posebne pokrete uz ovaj nastup. Podsetimo, Tomićeva je na "Zadrugovizijama" u prethodnim sezonama uvek dobijala pohvale.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup šesnaeste grupe i Gagijeve pokrete tokom njihove tačke možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Žiri je bio oduševljen poslednjim nastupom na večerašnjoj "Zadrugoviziji", što govore i komentari.

Odlično! Nemam reči! Zakucali... Prekucali igricu! - rekao je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Sani i Natalija to profesionalno rade, ali Matora je to odradila savršeno. Ti si Matora u svakoj ''Zadrugoviziji'' odlično odradila to. Divna si! Ljudi verovatno ne znaju koliko je teško igrati ovako - izjavila je Cakana.
I da ste se odlučili za neku od vaših pesama i to bi bio evergrin! Moja generacija i ja smo odrastali uz vaše pesme. Matora, kraljica... Definitvno najbolje i najslađe je ostavljeno za kraj - bio je komentar Katarine Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje drugare znam već 30 godina. Oni su žive legende. Ljubim vas. I ovoga puta ste izdominirali, ali ona trešnjica na torti večeras je bila Matora koja je đuskala - rekao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: S.K.

#Zadruga

'