AKTUELNO

Zadrugovizija je osvojila srca milionskog auditorijuma.

Tokom prethodne noći održana je prva "Zadrugovizija" u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Tema ovog muzičkog takmičenja bila je na temu "Hitovi za sva vremena", a zadrugari su imali priliku da sebe predstave u što boljem svetlu. 

Foto: Pink.rs

Milionska publika je tokom cele noći bila uz televiziju Pink, a 21.2 odsto gledalaca je pomno pratilo "Zadrugoviziju" što TV Pink čini gledanijom od svih ostalih komercijalnih televizija, ali i od javnog servisa.

Foto: Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Mina Vrbaški, Marko Janjušević Janjuš i Gagi Đogani su odneli ubedljivu pobedu putem SMS glasova na večerašnjoj zadrugoviziji, dok su pobednici putem Fejsbuk glasanja Iva Grgurić, Ivana Šopić i Stefan Karić. Pobedu odlukom stručnog žirija odneli su Ivana Krunić, Filip Reljić i Ivan Gajić, dok je novinarski žiri dao najveći broj glasova Miljani Kulić, Lazaru Čoliću Zoli i Mirku Gavriću. Najveće otkriće ove "Zadrugovizije" je Milica Kemez koja je sve oduševila plesom.

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju, ostanite i dalje naša verna publika i pratite najbrži portal u Srbiji, portal Pink.rs, kao i program televizije Pink.

Autor: D. B.

#Zadrugovizija

'