AKTUELNO

Svi su čekali da čuju šta će reći!

Pevačica Kristina Kija Kockar bila je današnja gošća Ognjena Nestorovića i Tijane Price u emisiji "Premijera - vikend specijal", a odmah se osvrnula na to što je sinoć bila član žirija na "Zadrugoviziji", prvoj u ovoj sezoni, koja je oborila sve rekorde gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Zabavila sam se, svi su bili zabavni, bili su zanimljivi i sa nekim komentarima, pa onda Maca u žiriju, kad ga pogledam, umrem od smeha - rekla je Kija odmah na početku, a onda se osvrnula na to kako se ona pripremala za te nastupe, koji su joj bili, u neku ruku, karta za ono čime će se sada baviti u životu:
Nisam se toliko tada spremala koliko bih se sada spremala, mislim da ni ne znaju kakva im je to prilika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što su svi čekali jeste da vide kako će izgledati susret Mirka Gavrića i Gagija Đoganija sa Kijom. Podsetimo, Mirko je bio prijatelj Kiji i Slobi Radanoviću u vreme njihove ljubavi, a onda se sve okrenulo kada je pevač prevario Kockarevu sa Lunom Đogani u prvoj sezoni "Zadruge".

Miljana je započela tu priču, meni nije problem da se suočim sa bilo kim, podignute glave mogu da pričam sa svima njima. Sa Mirkom, rekla sam, kolo sreće se okreće, nikad ne znaš šta donosi dan, šta donosi noć, bila sam profesionalna, nisam uvlačila privatan život - rekla je Kija o Mirku, a onda se osvrnula i na susret sa Gagijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prokomentarisala da su samo super glumci, nije bilo ništa drugo, dobili su dva boda od mene, neki su dobili nula. Htela sam da im dam (Banetu) dva boda, ali je pozdravljao neke ljude koji su me pozvali i rekli da dam nula bodova (smeh) - istakla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kijino gostovanje u emisiji ''Premijera - vikend specijal'' pogledajte u nastavku:

Autor: N.V.

#Gagi Đogani

#Kristina Kockar

#Mirko Gavrić

#Premijera-Vikend specijal

'