AKTUELNO

Nije mu lako sa njom!

Glumica Anđelka Prpić vredno radi, a obično tumači likove sa kojima se mnoge žene poistovećuju. Zbog toga što je uvek zabavna i smešna, publika misli da je ona ista u privatnom životu kao i likovi koje igra, ali se njen muž sa tim ne bi složio.

View this post on Instagram

My toscany wife

A post shared by Dario Prpic (@dario_prpic) on

On baš misli kako sam ja potpuno različita - dosadna, nezanimljiva, sve različito od onoga što glumim. On je u fazonu "Ti si jedna prevara, ljudi ne mogu da shvate koliko je moj život dosadan sa tobom" - ispričala je Anđelka kroz smeh za emisiju "Premijera".

Šalu na stranu, Anđelka uvek ističe da su njen suprug i sin njena najveća podrška, ali i da od svog naslednika sada može mnogo da nauči.

S obzirom na to da imamo klinca od sedam godina, to je sad ta faza kada je on ultra zabavan, ima neke super zaključke i stavove, principe životne i onda je to slatko slušati i upijati. A može i da se nauči, iskreno - tvrdi Anđelka.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumica je priznala da voli da slavi rođendane, te da napravi veliku žurku svake godine, ali je ovog puta to moralo da izostane.

Ja volim da slavim rođendane, volim poklone, da se svi sredimo, da pijemo, provodimo se, klopamo lepo, muzika... Ja sam želela da to bude maskenbal ove godine, ali nisam mogla da ispunim to zbog posla. Tako da sam dužna tu žurku - istakla je Anđelka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku.

Autor: N.V.

#Anđelka Prpić

#Premijera

'