AKTUELNO

Nije im bilo dobro kada su čuli pismo.

Veliki šef je danas poslao pismo zadrugarima u kome ih je obavestio da će u ovonedeljnu nabavku namirnica ići 15 najmlađih takmičara, međutim, neki od zadrugara su prekršili ovo pravilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević ušao je večeras na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje", a na samom startu je zadrugarima pročitao važno saopštenje Velikog šefa sa kaznama za zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, u saopštenju za prodavnicu je jasno stajalo da 15 najmlađih zadrugara kupuje, a to su: Tara Simov, Mina Vrbaški, Miona Jovanović, Nina Babić, Mateja Matijević, Marijana Zonjić, Maja Marinković, Nikola Orozović, Dejan Dragojević, Stefan Kandić, Milica Kemez, Lazar Čolić, Filip Reljić, Miljana Kulić. S obzirom na to da su se ispred prodavnice pojavili, a neki su čak i kupovali oni koji nisu najmlađi, doneli smo odluku da Ivana Šopić, Bane, Stefan Milošević, Iva Grgurić i Dalila Dragojević budu kažnjeni nedeljnim honorarima. Odlučili smo i da svi budu kažnjeni smanjenem budžeta od po 1000 dinara - glasilo je pismo koje je Milan pročitao, zbog čega je odmah Dalila, jedina od svih, počela da histeriše i negoduje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dalila Dragojević

#Iva Grgurić

'