AKTUELNO

Da li je ovo zapravo razlog zato što mu je Gavrić dao najmanji budžet?

U okviru emisije "Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević je zahtevao od zadrugara da iznesu svoje mišljenje o načinu podele budžeta.

Naime, mnogi ukućani su razočarani u Mirka Gavrića jer smatraju da je prema njihovom mišljenju podelio nepravedno budžet, a ove noći su imali priliku da Gavriću otvoreno u lice kažu šta mu zameraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da je ovo licemerno. Išao je linijom manjeg otpora. Svim velikim igračima je dao velike budžete kako ne bi ulazio u konflikt sa njima - rekla je Iva Grgurić.
Ja ne vređam Mirka Gavrića, ali da je on ovde poltron, poltron je - dodao je Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirko je meni dao mali budžet. Rekao mi je: "Zato što je ne čuvaš", a ja tebe pitam: "Da li bi ti cenio nekoga ko tebe ne poštuje?" - upitao je Filip Đukić Gavrića, ali odgovor nije dobio.

Bane Čolak je takođe istakao da zamera Gavriću što mu je dao najmanji budžet i pritom istakao da je njegovo obrazloženje za takvu podelu neiskreno.

Meni je dao najmanji bužet i rekao mi da ću ja to razumeti. To nema veze sa muvanjem, to je bila jedna poruka i jedan odgovor. Ja sam joj poslao jednu poruku i dobio sam jedan odgovor. Bilo bi iskrenije da mi je rekao: "Pisao si mojoj ženi, evo ti najmanji budžet" - rekao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mirko Gavrić

'