AKTUELNO

Pašovićeva ubeđena da se Čolak ne igra sa njenim osećanjima.

Ermina Pašović i Gagi Đogani su ove noći poveli ozbiljan razgovor o svom odnosu, ali i o zadrugarkinoj vezi sa Banetom Čolakom. Naime, denser je očitao lekciju Ermini i istakao da joj je on pravi prijatelj, a da se Čolak poigrava sa njenim osećanjima.

Njih dvoje su uspeli da izglade svoj odnos, ali Pašovićeva nije želela ni da čuje da se Čolak igra sa njenim emocijama, te ga sve vreme kovala u zvezde.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam znao da ćeš ti da dođeš, ja sam to (za poljubac) rekao u revoltu. Znaš šta mi je sve ovde radio. Počeo je da se sprda sa mnom, haos mi je pravio. On ne može da se sprda sa mnom - pričao je Gagi.
Znam sve, ali on je tebe voleo - pravdala je Ermina Baneta.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša prva svađa je kada je trebalo da izađemo u Sarajevu. Ja sam otišla sa Borom, a njemu se nije išlo. Nakon toga mi nismo pričali tri dana. On kad voli, on voli, on se predaje bolesno. Mene je Rade ovde juče poljubio i on je napravio haos. On je ljubomoran - rekla je Ermina.
Ja vam želim sve najbolje ako je to prava ljubav. Ja kao prijatelj mogu samo da ti kažem da ne želim da budeš povređena - istakao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'