AKTUELNO

Ovde je rođena naša proslavljena pevačica.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" posetila je rodni kraj naše proslavljene pevačice Ane Bekute - Pribojsku banju u blizini Priboja.

Ana je progovorila o svom detinjstvu, sestrama i pokojnom ocu, koji joj i danas mnogo nedostaje. U njenoj rodnoj kući u Priboju živi njena majka, koja nažalost nije želela da se snima.

Foto: TV Pink Printscreen

U toj kući sam rođena, imam dve mlađe sestre, Dobrilu i Milinu. Tata pokojni Branko nije živ već 22 godine, umro je mlad. Mislim da sam svoj talenat nasledila od njega, naravno i od mame, ali on se više isticao u tome, ona je skrivala svoj talenat. Detinjstvo, nije bilo siromašno, imali smo onoliko koliko nam treba, ništa van toga i preko toga. Moji imaju zemlju, bili su vredni poljoprivrednici, pa se nije oskudevalo u hrani - rekla je Bekuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je istakla da njeni nisu bili previše imućni, ali da nisu bili ni gladni, već su uvek imali taman koliko im treba.

Morali smo pomagati jer je mama radila, tata nije, on je bio zemljoradnik. Nas tri sestre smo funkcionisale kao jedna dobra domaćica. Jedna sestra mi živi u Beogradu, druga u Čačku. Sad kad smo starije shvatile smo kako je naše detinjstvo bilo divno. Tata nam je leti pravio šator, mi smo tu živele od kako grane sunce, pa do polaska u školu - objasnila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bekuta je istakla da su njeni roditelji ponosni na nju, a da se ona uvek trudila da im priušti sve što je u njenoj moći.

Znam da su moji ponosni, tata mi je to govorio dok je bio živ. Verovatno sam im nešto i dužna, to čovek nikad ne može da izmeri. Koliko god je bilo u mojoj moći, trudila sam se da im priuštim sve što su želeli - navela je Ana.

Premijerna ekipa posetila je i Aninu osnovnu školu, gde su je svi sa oduševljenjem dočekali, a uspeli su da pronađu čak i pevačicinu đačku knjižicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Ana Bekuta

'