AKTUELNO

Komentari zadrugara su bili i više nego pozitivni.

Novi zadatak Velikog šefa je uneo radost u Belu kuću. Naime, zadrugari su imali zadatak da se podele u osam grupa i odaberu bajku sa kojom će se u najboljem svetlu predstaviti milionskom auditorijumu.

Prvu grupu koja je danas probila led činili su: Saška Karan, Marko Đedović, Nataša Radan, Dragana Stojančević, Ivan Gajić, Milica Dugalić, a oni su kao svoju omiljenu bajku izabrali "Tri praseta".

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan se našao u ulozi naratora, te je bliže zadrugarima objasnio kakvu ulogu imaju glumci ove predstave. Milica, Dragana i Nataša su se odlično snašle u ulozi tri praseta: Nacka, Micka i Dracka, a Saška u ulozi vučice Dulčete.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumci su želeli da nasmeju svoju publiku, te su na sebi svojstven način odradili ovu predstavu. Jedino ko je stradao u ovoj ulozi jeste Vučica koju je lovac Đetko odveo u "Zadrugu", a tri praseta su snimila pesmu "Dolče vita".

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon odigrane predstave, usledili su i komentari zadrugara.

Prasice su mi bile mnogo slatke, a ova zla, ništa bolje nisam ni očekivala. Ova pesma se svugde ponavlja. Saška je svugde zla, tako da je ovo očekivano - prokomentarisala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ovaj pozorišni komad bio veoma kvalitetan. Stara priča koja je prezentovana na novi način - rekao je Mića.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Zadruga

'