AKTUELNO

I ovaj utorak je od 23 časa rezervisan za najbolju zabavu u vašoj omiljenoj lejt najt emisiji “Amidži šou”.

Ognjen Amidžić u ovonedeljnoj emiisji ugostiće aktuelne goste – žensku grupu “Hurricane”, Acu Pejovića, Lunu Đogani, ali i deo ekipe filma “Ekipa”.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Otkako su se na javnoj sceni pojavile kao grupa “Hurricane”, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić privukle su veliku pažnju. Do sada su snimile nekoliko singlova na engleskom jeziku, ali su ipak stekle popularnost kada su objavile pesmu “Favorito” na srpskom. Pesma za dva meseca ima više od 22 miliona pregleda na Jutjubu, a devojke su spremile još jedno iznenađenje. Za utorak u 12:01 najavljena je premijera njihove nove pesme “Avantura? Ma pa-pa”, a o novom projektu, popularnosti I tome da li je Ognjen njihov favorito ili ne, govoriće sutra uveče u emisiji “Amidži šou”.

Foto: TV Pink Printscreen

Aco Pejović je objavio novu pesmu, “Ne pitaj”, koja je već oduševila njegovu vernu publiku. On je ostao veran svom muzičkom pravcu i objavio numeru kakva se od njega i očekivala. Osim o novoj pesmi i planovima u karijeri, Aco će govoriti i o neprijatnosti koju je nedavno doživeo na društvenim mrežama, kada je neko, predstavljajući se kao on, iznudio 10.000 evra. Kakve korake je Aco preduzeo kako bi zaštitio sebe, ali i svoje fanove, ispričaće u emisiji "Amidži šou”.

Foto: Pink.rs

Još jedna muzička premijera zakazana je za utorak – tačno u 15 časova biće objavljena nova pesma Lune Đogani “U ljubavi luda”. S obzirom na to da je njena prva pesma “Deveti krug” prošla odlično kod publike, Luna ima velika očekivanja i od svoje druge pesme. PObednica druge sezone “Zadruge” počela je nedavno i da nastupa, a da li je zadovoljna publikom, da li je pesma “U ljubavi luda” autobiografska i da li se nešto promenilo u njenom ljubavnom životu, Luna otkriva kod Ognjena Amidžića!

Foto: Pink.rs/I. Radulović

Na kakve muke će Ognjen saviti deo ekipe filma “Ekipa” saznaćete premijerno ovog utorka jer u studio stižu glumac Rade Ćosić i igrači FK “Partizan” Miroslav Vulićević, Filip Kljajić i Zoran Tošić.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Amidži šou” u utorak 12. novembra uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Aco Pejović

#Amidži Šou

#Luna Đogani

#Ognjen Amidžić

#hurricane

'