AKTUELNO

Pre desetak godina izgledao je potpuno drugačije.

Muzički producent i pevač Mirko Gavrić jedan je od aktuelnih učesnika treće sezone "Zadruge". Šira javnost imala je priliku bolje da ga upozna u prethodnoj sezoni, gde je takođe uzeo učešće, a oni koji nisu propratili njegove prve korake na našoj javnoj sceni pre mnogo godina, teško da će ga prepoznati na starim fotografijama i snimcima.

Foto: Pink.rs

Mirko, koji je godinama unazad kratko ošišan, sada i ćelav, ranije je često menjao frizure i nosio dužu kosu koja ga je činila potpuno drugačijim.

Foto: TVPink Printscreen

Foto: TVPink Printscreen

Svojim stajlinzima tokom javnih nastupa oduvek je, kao i sada, pokušavao da se izdvoji iz mase, a da je i ranije vodio računa o svom fizičkom izgledu govore i uredno počupane obrve.

Foto: TVPink Printscreen

Mirko je priznao da se poslednjih meseci znatno ugojio zbog prevelikog stresa i nepovoljnih dešavanja na privatnom planu, a kako je izgledao dvadesetak kilograma mršaviji možete videti i na njegovim starim fotografijama sa nastupa.

Takođe, primetno je da na starim fotografijama i snimcima ima manji volumen usana koje je, kako mnogi zadrugari tvrde, povećao silikonom. Ipak, zadrugar se nikada o tome nije izjašnjavao.

Autor: Pink.rs

#Mirko Gavrić

#Rijaliti Zadruga

'