AKTUELNO

Nisu želeli da ovo bilo ko zna.

Poznati komičar i glumac Branislav Petrušević Petrući preminuo je iznenada prošle subote, 9. novembra u svom domu. Njemu je noć pre toga pozlilo, a kako saznajemo, Petrući će danas oko 13 časova biti kremiran na beogradskom Novom groblju. Glumčeva porodica ovaj detalj je vešto skrivala od javnosti.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Poznati glumac je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Nadu i dva sina, Mateju i Marka, kojeg je publika upoznala tokom takmičenja u ''Pinkovim zvezdama'', a onda i tokom učešća u rijalitiju ''Zadruga''.

Foto: TV Pink Printscreen

Smrt Branislava Petruševića Petrućija potresla je ljubitelje njegovog lika i dela, a ovaj komičar ostaće upamćen po vedrom duhu i pozitivnoj energiji. Iznenadna smrt Petrućija, velika je bol za njegovu porodicu.

Inače, danas je oko 11 časova u Kamenoj sali Radio Beograda održana komemoracija Petrućiju, a njegova porodica bila je neutešna i u suzama.

Podsetimo, Branislav Petrušević Petrući bio je poznati srpski glumac i komičar, koji uprkos svojoj velikoj želji zapravo nikad nije završio glumačku akademiju. Bio je deo Indeksovog pozorišta, komedijskog radijskog programa na kojem je izgradio svoju karijeru. U svom bogatom repertoaru Petrući je igrao u brojnim predstavama, između ostalog i u predstavi "Kladionica – naša najrazvijenija privredna grana".

Autor: O. B. ; M. K.

#Branislav Petrušević Petrući

#Marko Petrušević Petrući

'