AKTUELNO

Ispričala nam je i kako je Indira reagovala na vezu brata i devojke koja mu je slomila srce!

Zadrugar Filip Reljić od početka rijalitija ,,Zadruga 3" pobrao je simpatije kod ženskog dela publike, zbog svog džentlmenstva prema svojim cimerkama.

Tokom boravka na velelepnom imanju uplovio je u intimnu vezu sa Jelenom Krunić, ali budući da je njihova veza bila dosta burna, nekoliko puta su prekidali svoju romansu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, pre samo nekoliko dana Filip se poverio svom drugu i rijaliti cimeru Bojanu Đukiću da je imao devojku iz Nemačka po imenu Emili, koju je planirao da veri za svoj rođendan. Kako je tada ispričao, Reljić je pripremio skupoceni prsten, bogatu večeru, ali na kraju njihovoj ljubavi došao je kraj.

Filipova sestra Sara Reljić otkrila je pravi razlog zbog čega njihova ljubav nije uspela. Sara ne krije da joj se Emili nije svidela još od poečtka njihove veze, a kao razlog navela je njeno ophođenje prema bratu.

Foto: Pink.rs

Znaš kako, ona je iz Nemačke, a kako već stereotipi vladaju da su oni hladni, tako se i ona ponašala prema njemu - započela je Sara, pa je dodala:
Nije mi se svidela još od kad su počeli vezu, Filip je neko ko se više od nje dao u toj vezi. Tako da je to jedan od razloga zbog čega su raskinuli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Filip ostao nedorečen po pitanju njegove veridbe, upitali smo Saru da se nije možda desila prevara sa nečije strane, te nam se bivša zadrugarka poverila.

Pa, ne znam, ja to ne mogu da kažem - izjavila je Reljićeva.

Budući da njihov odnos nije bio idealan, Sara nam je otkrila i kako je njena majka Indira Reljić reagovala na potencijalnu snajku. Tvrdila je da je Indira podržavala njihovu vezu, ali da se njoj lično nije svidela. Potom je Sara uporedila Jelenu i Emili, pa nam je rekla u čemu je razlika između njih dve.

Foto: Pink.rs

Emili se setila da me kontaktira kada je Filip bio sa Jelenom u vezi, ali nije znala da mu napiše čestitiku za rođendan. Dok sa druge strane Krunićeva je javno čestitala rođendan i pripremala mu je poklone neke, tako da je to velika razlika između njih dve. Jelena ga se setila na rođendan, a Emili nije, to mnogo govori o njoj - ispričala je Filipova sestra.

Za kraj druženja upitali smo Saru kako joj se čini odnos između Ivane Krunić i Filipa, budući da su se u poslednje vreme dosta zbližili. Reljićeva nas je iznenadila odogovorom da bi Krunićevu prihvatila kao buduću snajku, ali da ne vidi da će se između njih nešto više od prijateljstva desiti.

Filip je odrastao sa ženama u kući, tako da je normalno da on priđe, sasluša nju. Ivana mi se sviđa kao snajku, prihvatila bih svaku koja voli mog brata - zaključila je Sara.

Foto: Pink.rs

Autor: O. Bogdanović

#Filip Reljić

#Ivana Krunić

#Jelena Krunić

#Sara Reljić

#Zadruga

'