AKTUELNO

Miličina sestra imala je i sočan komentar za njen sukob sa Dalilom Dragojević, te je spomenula njene neprijatelje u Beloj kući!

Zadrugarka Milica Kemez tokom svog boravka na velelepnom imanju dobila je titulu ,,heroj devojka" zbog životne priče, koju je podelila pred milionskim auditorijumom. Naime, Kemezova je ispričala tešku životnu priču i odrastanje u hraniteljskoj porodici, gde su njena sestra Mirela i ona proživela torturu.

Drvo mudrosti obradovalo je zadrugarku posetom sestre Mirele u Rajskom vrtu koja je mnoge dirnule. Emotivni susret dve heroine prošao je u gorkim suzama, ali je Mirela uspela da Milici da tople savete.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon susreta kontaktirali smo Mirelu kako bismo sabrali utiske posle posete sestri. Ona nije krila da je bila zbunjena i prvenstveno srećna, jer je posle dva i po meseca ponovo videla Milicu.

Jako je bilo emotivno, bila je zbunjena, nije uopšte očekivala da ću doći. Nadam se da će da bude sve bolje, iskreno - započela je Mirela, te je otkrila šta zamera svojoj sestri:
Ništa joj ne zameram, ja verujem da ona vrlo ima dobar osećaj i instikt, možda ne odmah, ali kasnije uvidi sve. Dovoljno je pametna i inteligentna da se sama izbori, ja sam joj skrenula pažnju na ljude koji joj rade iza leđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je tokom boravka ne velelepnom imanju zaratila sa Dalilom Dragojević, što su mnogi zadrugari osudili kao ljubomorni potez. Mirela nije htela da daje mnogo na značaju Dalili, govoreći da joj je ona ne sviđa kao osoba.

Milica je prepoznala u njoj dobrog čoveka. Dalila je neko ko će da je izvređa najstrašnije, a posle će da pije kafu sa njom, tako da mi se ona ne dopada - istakla je Kemezova.

Foto: Pink.rs

Hteli smo da čujemo i iz prve ruke po čemu se razlikuje Milica u Beloj kući i van rijalitija, pa nam je Mirela prenela svoj ugao gledanja na sve to.

Baš je velika razlika, bila mi je izgubljena i zbunjena, kao da me ne registruje. Kao da me pola od toga nije čula, ali je mnogo je bolja nego što je bila na početku. Mnogo ju je pogodilo to što je napravila veliku grešku sa Filipom. Zadrugari imaju dvostruke aršine, očekivalo se od nje ako ima tešku životnu priču, da neće ništa raditi u kući. Njena se svaka reč broji, neverovatno, komentariše se kako je rekla, a ostali rade mnogo gore stvari nego ona - ispričala je ona.

Nakon što je ispričala svoju potresnu i emotivnu životnu priču, uz koju je plakala čitava nacija, Mirela otkriva da postoje mnogi detalji o kojima Milica nije ispričala, a koji su mnogo teži od onoga kako je ona to predstavila.

Mnogo toga je ostalo nedorečeno, ima mnogo detalja koje nije stigla da ispriča iz naše životne priče. Ja se nadam da će imati vremena da sve to kaže. Mislim da ako joj se pruži prilika, i te kako će ispričati o paklu koji smo proživele. Ona je ispričala grublji deo priče, nije zalazila u detalje koji su mnogo potresni. Mnogo je pogodilo to što joj zadrugari ne veruju u kući, ja sam joj rekla da to ne treba da je dotiče. Zadrugari su videli da je ona voljena od strane publike, videli su u njoj konkurenciju i sad gledaju kako da je povrede i ponize - završila je Mirela.

Foto: Pink.rs

Autor: O. Bogdanović

#Milica Kemez

#Mirela Kemez

#Zadruga

'