AKTUELNO

Vredno radi na pripremi svojih novih pesama.

Poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana nedavno je izdala svoju novu pesmu "Belo lice ljubam jas", te ju je otpevala i u jutarnjem programu televizije Pink "Novo jutro".

Cakana je ovom prilikom otkrila da vredno radi i na pripremi još jedne nove pesme, te je dodala da se ona i njen tim trude da sačuvaju tradiciju i korene našeg naroda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam najstarija i sve stižem na vreme. Ja sam ovog leta obišla Srbiju unakrsno i popreko, a i šire, radimo. Ono za šta smo mi opredeljeni to je muzika naših krajeva, tradicionalna, dobra muzika. Ako mi ne sačuvamo i ne poštujemo naše korene, ne znam ko će. Ja sam počastvovana što su svi mladi ljudi oko mene, završili su škole za ono čime se bave, kod nas nema improvizacije - rekla je pevačica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Već u nedelju smo u Rumi, to je specijalan dan za građane opštine Rume, ja se zahvaljujem na pozivu. Usmerena sam ka tom delu Srema, tu mi odgovara, tu sam kao svoj na svome. U planu nam je da obiđemo i ljude u staračkim domovima, da obiđemo decu bez roditeljskog staranja - navela je Cakana.

Pevačicino gostovanje u "Novom jutru" možete pogledati u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Dragica Radosavljević Cakana

'