AKTUELNO

Nije mu bilo lako!

Potresna životna priča učesnika treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Nikole Orozovića potresla je milionski auditorijum televizije Pink.

Nakon priče o raspadu porodice, zavisnosti oca, vršnjačkog nasilja, Orozović je nastavaljao svoju tužnu priču i dalje govoreći o ocu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zdravlje mu se pogoršava ovog leta, veoma mi je bilo teško. Svađali smo se. Da li kroz psihu, počeo je da oseća bolove u telu, došlo je do toga da on leži i ne može da se pomeri. Mislio sam da će da ode. Odveo sam ga u bolnicu, naravno, nisu mi ni rekli lekari u čemu je problem, to je bilo pre mog ulasaka ovde. Ja sam ušao ovde, jer sam želeo da vratim njegove dugove. Nadam se da je okej. Eto, to je to - rekao je Orozović i dobio aplauz zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kažem da je ovo neka loša priča, ali mislim da moramo da apelujemo na svu decu da se ne odaju opijatima, već da pokušaju da se izdignu iz teških situacija, da uče škole i prepuste se nekim normalnim stvarima - objasnio je Nikola.

U jednom trenutku umešala se Tara govoreći Orozoviću.

Spomenuo si vršnjačko nasilje i rekao da je to normalno. Molim te da paziš šta pričaš i kakvu sliku šaljemo ovde, to nikako nije normalno - skrenula je pažnju Simova zadrugaru.
Znaš i sama da nisam tako mislio - rekao je Orozović, koji više nije imao snage da nastavi konverzaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S. Š.

#Nikola Orozović

'