AKTUELNO

Svi jedva čekaju svadbu decenije.

U porodici naše najveće muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović u toku su poslednje pripreme za svadbu njenog sina Veljka Ražnatovića, za koji već mnogi tvrde da će biti svadba decenije.

Detalji venčanja interesuju sve, a Ceca otkriva da će se potruditi da ispoštuju neke od naših običaja, kojima se izuzetno raduje.

Foto: Pink.rs

Postoji mnogo običaja koje volim, ali mi ćemo ispoštovati samo neke. Uradićemo ono što većina mladenaca radi u Srbiji, a to je kupovina mlade i skidanje jabuke. Međutim, za ostale običaje nećemo imati vremena, pošto nam je mnogo stvari zgurano u jedan dan. Odlazak po mladu, pa crkveno venčanje i onda velika žurka u beogradskom hotelu, gde pravimo svadbu. Iako su sada gužva i haos oko organizacije, znam da će to biti prelep dan - rekla je pevačica i dodala da joj je veoma žao što nije imala vremena da pomogne svojoj snajki Bogdani Rodić oko pripreme devojačke večeri:

Foto: E-Stock

Nisam imala vremena da pomognem u spremanju tog posebnog dana za Bogdanu, ali su sve to svršeno organizovale njene sestre, drugarice, kuma i Anastasija. Bila sam pozvana, ali nisam mogla da odem. Iskreno, još i ne znam kako su se devojke provele jer nijedna nije stigla da mi ispriča. Ja sam zauzeta po čitav dan jer samo razmišljam o svadbi i sada pomažem Veljku oko spremanja njegove momačke večeri koja će biti održana u nedelju. Baš nam je turbo tempo, pogotovo što se budim u šest ujutru, a kasno odlazim na spavanje budući da uveče imam nastupe.

Ražnatovićka je dodala i da natpisi da će Veljko na venčanju nositi uniformu svog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana nisu istiniti, ali da će Bogdana nositi njenu venčanicu.

Foto: E-Stock

Pisalo se da će Veljko da nosi vojnu uniformu, ali to nije istina. Ne smem da otkrijem ni da li će moja venčanica da se prekraja po treći put, to će biti naša tajna, videćete na venčanju. Opasna mi je snajka, zavela je Veljka, ali ja se ne mešam u to, već samo smem da se našalim i da kažem da svaki autobus ima poslednju stanicu - rekla je Ceca.

Autor: Pink.rs

#Bogdana Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'