AKTUELNO

Oni su bili jedan od omiljenih ljubavnih parova prve sezone.

U prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", rodile su se mnoge ljubavi. Jedna od njih je bila romansa između Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa, ali ni ova ljubav, kao ni mnoge druge, nije opstala nakon što su oboje napustili Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je prošlo više od godinu dana otkakako su njih dvoje rasinuli, njihovi fanovi još nisu sigurni zbog čega je došlo do razlaza.

Sara je danas u svom gostovanju u emisiji Sanje Marinković "Magazin In" prvi put progovorila o raskidu, ali nije želela da precizira da li zaista govori o raskidu sa Vojketom, iako su svi naslutili da se upravo o njemu radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvo odlučila da odem, ali ne skroz stabilno i to me je jako mučilo. A onda kad sam saznala da me je prevario, ne da otišla, nego sam odlepršala i više me nije bilo. Nećemo o imenima. Neću da kažem ko je, ali mi je to najviše pomoglo da prelomim, ali prelomila sam više puta, kad mi više nije lepo, kad osetim da se gušim. Ljubav je jedna od retkih stvari u kojoj u današnjici možemo da uživamo i sad treba sebe da zarobimo, pa da i u tome ne uživamo - rekla je Sara.

Autor: R.L.

#Sara Reljić

'