AKTUELNO

Rešila da progovori o emotivnom životu.

Za glumicom Snežanom Savić su muškarci uzdisali i patili, a fizički izgled joj je kako kaže pomogao da bude prepoznatljiva. Dama posebne lepote i harizme, svojom pojavom i držanjem bila je simbol lepote u Jugoslaviji.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle razvoda nikada nijednog emotivnog partnera nije predstavila javnosti. Nikada nije igrala na kartu lepote, ali je bila svesna da niko na nju ne ostaje imun, već skoro deceniju kraj sebe ima muškarca.

Mislim da je dopušteno i nama u nekim godinama da imamo nežno prijateljstvo za šetnju po kiši, za čaj udvoje i slično. Moje nežno prijateljstvo i dalje traje i lepo nam je - rekla je Snežana.

Na pitanje da li su joj damski stil i lepota pomogli ili odmogli u životu, Snežana je imala spreman odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepota uvek pomaže da vas lakše primete, ali to nikakvu garanciju ne daje da ćete biti prihvaćeni kada je kvalitet u pitanju. Naprotiv, uvek imate zaziranje i jednu dublju analizu, nego što je to u estetici ružnog. Mada nema ružnih glumica i ružnih žena. Svaka može biti lepa ako zna to da nosi. Ako nema lepotu, onda da radi na stilu, duhovnosti, obrazovanju. Sada živimo u teroru lepote. Biti lep je u trendu, a to znači ličiti na svaku drugu. To je već prosto neka vrsta bogohuljenja. Bog nam je dao da budemo autentični, posebni, a ne da budemo svi isti - priča glumica i dodaje:

Foto: Pink.rs

Ne verujem da ću ikada uraditi neku intervenciju. Možda poludim. Mislim da sve ovo što sam videla kod žena koje su u stalnoj potrazi da urade još nešto, poprave, iskreno nisam fascinirana ni sa jednom - rekla je Snežana.

Autor: Pink.rs

#Snežana Savić

'