AKTUELNO

Da li ste iznenađeni?

Pevačica Merima Njegomir tokom čitave karijere pokušavala je da zaštiti svoju privatnost od medija. Međutim, njene komšije sa Vračara za domaće medije ispričale su kakva je ona zapravo kada se reflektori ugase.

Foto: Kobra

Ceo komšiluk, naime, veoma poštuje Merimu - a to je pre svega potvrdila radnica koja radi u pekari preko puta Merimine zgrade.

Šta da vam kažem o ženi koja nikada nije prošla, a da nije nasmejana i lepo raspoložena? Nema komšije kom se ne javi kulturno i sa kojim bar nakratko ne popriča. U pekari ponekad kupi nešto, nije to često, možda vodi računa o kilaži. Ta žena za svoje godine izgleda fenomenalno. Izgleda bar dvadeset godina mlađe nego što jeste. Ćerka sa kojom sam je videla nekoliko puta mnogo liči na nju. Lepa, uvek doterana, divna i prizemna žena. Tim rečima bih vam opisala Merimu. Jednostavno ništa loše nemam da kažem i od nje treba da uče mnogi sa estrade - navodi komšinica.

I u obližnjoj prodavnici o pevačici se priča samo lepo. Kako je radnica objasnila, Merima povremeno svrati i zaposlene obavezno pita jesu li umorni.

Ranije je dolazila češće, u poslednje vreme je malo ređe viđamo. Utisak o njoj je oduvek pozitivan jer u prodavnici ne glumi zvezdu, strpljivo sačeka red i uvek se prijatno javi. Kada ima vremena, ispriča se sa svima koji rade, pita nas da li smo umorni i ima li posla. Kao sav normalan svet, bez trunke nadmenosti i glumljenja zvezde. Kad nam uđe u radnju, narednih nekoliko sati ceo lokal miriše na njen parfem. Stvarno je predivna i mnogo volimo kada dođe - ispričala je ona.

Foto: Kobra

Autor: Pink.rs

#Merima Njegomir

'