AKTUELNO

Jedna fotografija otkrila je pravu istinu o međuljudskim odnosima članova žirija najpopularnijeg šou programa u regionu.

Pre početka emitovanja aktuelne sezone emisije "Ja imam talenat" mnogo se govorilo o tome kakvi će biti međuljudski odnosi članova žirija, budući da je produkcija na jednom mestu uspela da okupi ličnosti za koje bi retko ko pomislio da će ikada sedeti zajedno.

Foto: YouTube screenshot

Mnogi su mislili da će među njima sevati varnice, međutim, ispostavilo se da je produkcija napravila odličan potez, budući da su Danica Makcimović, Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta i Srđan Žika Todorović odmah pronašli zajednički jezik i svakog četvrtka zaduženi su za sjajnu zabavu.

Oni se tokom emisije sjajno zabavljaju, a situacija se ne menja ni onda kada se kamere ugase - članovi žirija su vremenom postali bliski prijatelji, pa druženje nastavljaju i nakon što završe sve obaveze, što je Danica dokazala na Instagramu.

Foto: Instagram

Zadovoljni posle naporenog dana - napisala je Danica u opisu grupne fotografije koju je objavila na svom nalogu na Instagramu.

Ne propustite jedno od najuzbudljivijih izdanja emisije "Ja imam talenat", koja je na programu večeras u 21:15 na Televiziji Pink!

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'