AKTUELNO

Rešila je o svemu otvoreno da priča.

Na promociji nove pesme Dragane Mitar i proslavi rođendana njenog sina, pojavila se i nekadašnja učesnica "Zadruge 2" pevačica Olja Bajrami. U intervjuu za portal Pink.rs Olja je rešila da priča o detaljima sukoba sa koleginicom Sandrom Afrikom.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Sandra Afrika i Olja Bajrami nedavno su žestoko zaratile putem društvenih mreža, te je Olja rekla da je Sandra kopira, a onda je udarila i na njene vokalne sposobnosti. Sve je počelo kada je Olja videla najavu Sandrinog novog singla, te ju je pozvala i rekla da krade fore.

Foto: Pink.rs

To nije nikakav rat, desila se jedna koincidencija da je Sandra, koju ja inače stvarno gotivim i znam je jako drugo, da nakon moje pesme "Nmg, jbg" osvane jednog dana naslov njene pesme koji je sličan tom. Bilo mi je simpatično i smešno, pa sam prokomentarisala neželeći da uvredim nekoga - započinje Olja i dodaje:

Foto: Pink.rs

Odgovorila mi je da je ona tu pesmu spremila već u februaru. Prokomentarisala sam da mi je žao što je tri slova snimala deset meseci, a meni je trebalo bukvalno tri minuta da optevam pesmu. Ja volim da se zezam i stvarno ništa nije bilo zlonamerno. Nema potrebe da se produbljuje priča, to je bila zezancija između nas - priča Olja.

Foto: Pink.rs

U poslednje vreme šuška se i da je Olja Bajrami započela vezu sa kompozitorom Goranom Raletom Ratkovićem i tako preotela dečka svojoj koleginici Indiri Radić, što je Olja oštro demantovala.

Jao o tome se često spekuliše... Rale je moj izvršni producent još od 2014. godine. Sve podržavam, pogotovu sedmu silu, jer volim da se družim sa sedmom silom, ali ovo su samo nagađanja. Nešto mora da proda novine, a ako je to moja lepa slika sa mojim izvršnim producentom, neka bude tako. Radili smo dosta pesama, a evo sada završavamo album i jedva čekam da čujete pesme - govori Olja za kraj.

Autor: S.K. / R.L.

#Olja Bajrami

#Sandra Afrika

'