AKTUELNO

Još jedna prilika da se pokažu!

Veliki šef je zbog nepoštovanja pravila života u Zadruzi oštro skrenuo pažnju svima da će svakodnevno biti sakncionisani i kažnjavani honorarima, a kako to pojedinci nisu ozbiljno shvatili, on je bio prinuđen da odreaguje.

On je tim povodom poslao pismo na adresu Bele kuće, a onda im je zvanično saopštio nešto što je sve zadrugare oduševilo i obradovalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, na samom početku vas obaveštavamo da je Maja kažnjena nedeljnim honorarom zbog spavanja preko dana. Odlučili smo da ove nedelje organizujemo ''Olimpijadu''. Organizovaćemo nekoliko igrica tokom nedelje, a samo tri zadrugara će odneti pobedu, srebrnu, zlatnu i bronzanu medalju. Svakog dana ćete saznati ko ostaje u takmičenju. Želimo vam da uživate u narednim danima i da uvek budete spremni, jer se nikad ne zna kada će vam stići izazov. Od ovog trenutka, treća Olimipijada je zvanično otvorena. Srećno! - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema sumnje da će pred njima biti još jedna uzbudljiva nedelja, a gledaoci kraj malih ekrana imaće priliku da isprate sva dešavanja u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'