AKTUELNO

Posle svega što mu se izdešavalo, krivce je pronašao u članovima porodice Đogani.

Petar Ivanović, srpski jutjuber poznat kao Don Petar, trajno je izgubio svoj Jutjub kanal koji je najpre hakovan, a protom trajno obrisan! Ovo znači da je automatski i izgubio posao, budući da mu je to bio način da zarađuje novac, a na ovoj platformi pratilo ga je više od 40.000 ljudi, dok su mu video imali deset miliona pregleda.

Foto: Printscreen YouTube

U svom javnom obraćanju za sve je okrivio porodicu "Kardašijan za siromašne", a svi su lako zaključili da je aludirao na porodicu Đogani, budući da sa njima ratuje otkako je Luna Đogani izašla iz prve sezone "Zadruge".

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Svi znamo čije je ovo delo, ko je ovo uradio, ko je platio da se ovo uradi ... Dve godine mog truda i rada u moj kanal je otišlo preko noći. Kanal je u potpunosti obrisan kao i svi videi na njemu. Mnogo mi je teško - napisao je Petar, koji je bio primoran da otvori novi nalog na Jutjubu.

Foto: Instagram.com

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Petar je sa Đoganijevima zaratio kada je otišao u Lunin butik i tražio da kupi helanke u kojima se Luna navodno uneredila u "Zadruzi 1". Tada su ga Anabela i Luna optužile da je pokušao da im zapali butik, dok je on, s druge strane, ispričao da mu je Lunina majka pretila. Javni rat je posle ovog incidenta nastavljen - Petar nije birao priliku da se o Luni na negativan, podrugljiv način izjašnjava i komentariše je, a prepucavali su se i letos, u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Takođe, Petar je jedan od fanova Kristine Kije Kockar koju je, nasuprot Luni, redovno hvalio u svojim videima na Jutjubu.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Don Petar

#Luna Đogani

'