AKTUELNO

Nećete moći da verujete!

U nedelju, 24. novembra, Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana Rodić, sa kojom čeka dete, zavetovaće se jedno drugom na večnu ljubav. Njih dvoje će se venčati u Hramu Svetog Save, a nakon toga će biti održana proslava u jednom prestoničkom hotelu.

Foto: Pink.rs

I dok svi pričaju o Veljkovoj i Bogdaninoj svadbi, mnogi prave i poređenja sa venčanjem koje se desilo pre 24 godine, a na kom su sudbonosno "da" izgovorili Željko Ražnatović Arkan i Ceca, tada Veličković. Svadba Cece i Arkana važi za svadbu veka. Izazvala je mnogo pažnje kako domaćih tako i svetskih medija, ali niko nije znao šta je mladoženja morao da uradi kako bi mogao da se venča sa pevačicom.

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic

Naime, pre samog venčanja, mladoženja je za sklapanje braka morao da dobije blagoslov Crkve jer je od svoje izabranice bio stariji čak 21 godinu, a i prethodno je više puta ženjen. Po savetu svog protojereja Živojina Todorovića uputio je molbu i to lično njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Pavlu.

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic

Iako su se tada zavetovali na večnu ljubav, tragedija ih je sprečila da dočekaju starost zajedno. Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu Interkontinental u Beogradu.

Autor: N.V.

#Arkan Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Venčanje

'