AKTUELNO

Želi da bude njegova osma devojka.

Milan Milošević ušao je ove večeri u Belu kuću kako bi zajedno sa zadrugarima gledao klipove svih onih situacija koje su se dešavale u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" tokom proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi snimak koji je pušten bila je situacija sa žurke kada je Jelena Pešić rekla zadrugarima kako mora da bude osma devojka Vladimira Tomovića. Inače, njih dvoje su nedavno bili u hotelu "Zadruga" kao vođa i omiljena osoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ništa, kao što sam rekla kod Bore i kod Baneta, astrolog jedan mi je rekao: "Tvoj srećan broj je osam". Pošto Vladimir važi za poželjnog muškarca, ja sam mu rekla: "Molim te, Vladimire, ti moraš da nađeš sedam devojaka, da ja budem osma". Ja sam mu to rekla pre ulaska u Zadrugu. Ovo sam se stvarno šalila i sa Banetom i sa Vladimirom, nema nikakvog dogovora. Videćemo do 17. decembra da li je Vladimir zaljubljen u mene - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj nikada nisam rekao da sam zaljubljen u nju, ako jesam, onda se izvinjavam. Ja nisam zvao Jelenu da bude sa mnom u hotelu mesec dana. Ok, nema problema, biće mi osma... Jelena je legenda, ja sam je zvao u hotel da sedam dana umirem od smeha njenim glupostima. Ona je to napravila tako ozbiljno. Ona je meni rekla: "Do 17. decembra ćeš da budeš sa mnom" - pričao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimire, Jelena je zakazala za 17. decembar svadbu - odličio je da se našali voditelj Milan Milošević.
Lupila sam... Rekla sam mu: "Bićeš lud za mnom za mesec dana", tada je bio sedamnaesti u mesecu. Meni je sada čudno ovo Vladimirovo ponašanje - dodala je Jelena Pešić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'