AKTUELNO

Orilo se Belom kućom.

Ivana Šopić je odlučila da postavi pitanje Vladimiru Tomoviću na večerašnjoj "Igri istine".

Da gledaš klip i neko tvojoj devojci govori: "Ne treba ti Vladimir", da li bi bio ljut? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima i posle na tom klipu gde ja govorim dobro o Filipu Đukiću. Objasniću u jednoj rečenici. Da ne znam mišljenje tog momka, pitao bih ga za mišljenje, a tu devojku bih izvukao za uši - odgovorio je Tomović, pa podigao Stefana Kandića:
Znaš šta je novinarstvo i etika, sve razumem, zanima me da li si osetio grižu savesti kada ste pročitali iz "Pandorine kutije" priču o Milici Dugalić? Da li misliš da je to u redu i da mora da se pročita? I zanima me ko je to mogao da napiše? Ovo je mala mrlja na tvom boravku u "Zadruzi 3", jedina mrlja do sad - pitao je Vladimir Stefana Kandića.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakako je ružno. Kada sam čitao o Ermini, izvinio sam se. Nismo čitali unapred, to je bio problem. Pitanje bilo "Najaljkavija osoba?", nije trebalo da dodaju - krenuo je da priča Kendi, a onda je nastao haos kada su zadrugari počeli da dobacuju jedni drugima i da se svađaju oko toga da su mnogo gore stvari izrečene.
Pročitaj šta je napisano, to govori o nama, ne o Milici. Neka vide šta smo - urlao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta "Pandorine kutije" je bila da ona bude negativna - pokušao je da odgovori Kandić, ali je nastao novi haos za crnim stolom i zadrugari su nastavili da urlaju i iznose svoja mišljenja, a Vladimir Tomović je pobesneo i izneo svoje mišljenje da o takvim stvarima ne bi trebalo da se priča.
To su bljuvotine, o takvim stvarima ne treba da se priča - urlao je Vladimir, a onda se haos nastavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ivana Šopić

#Lepi Mića

#Stefan Kandić

#Vladimir Tomović

'