AKTUELNO

U šestoj deceniji života izgleda kao prava bomba!

Pevač Marinko Rokvić decenijama je u braku sa Slavicom Rokvić sa kojom ima dvojicu sinova - Marka i Nikolu koji su pošli tatinim stopama i upustili se u muzičke vode.

S druge strane, Slavica je spisateljica, bila je medicinska sestra i jedna je od najlepših žena u našoj zemlji. U svojoj 55. godini ima izgled na kom bi mogle da joj pozavide mnoge mlađe devojke.

Foto: Kobra

Slavica je uz svog Marinka bila u najtežim vremenima. Kako je poznato, pre tri godine mediji su pisali da je Rokvić bio neveran svojoj supruzi, zbog čega je ona, navodno, odlučila da ga napusti. Nešto kasnije, suškalo se da se Rokvićka vratila u porodičan dom, gde su samo nastavili tamo gde su i stali.

View this post on Instagram

Drage moje, razmišljala sam kako da započnem ovaj večerašnji post. Da li prvo jednim ritualom koji upražnjavam svako jutro posle mućkanja kokosovog ulja ili pričom o prelepoj kremi koju sam slučajno otkrila ovoga leta. Krenuću redom. Od jutarnjeg ispijanja slane vode na prazan stomak. U čašu od 2 dl vode razmutim kašiku himalajske soli i stavim je u neku staklenu flašicu. Čuvam u frižideru. Od tog koncentrata svako jutro uzmem po kašičicu i razmutim u čaši tople vode i popijem na prazan stomak. Retko ko zna da ispijanjem te slane vode može znatno da se poboljša zdravlje. Poboljšava metabolizam, hidrira organizam, pomaže u borbi protiv proširenih vena, unosimo potrebne minerale kojih u himalajskoj soli ima preko 84. Napominjem, za ovaj recept samo himalajsku so koristiti. Jača kosti, pospešuje dobro varenje, zdrav i lep ten, uklanja sve bakterije i toksine iz organizma. Meni mnogo prija, jedino što bi trebalo obratiti pažnju i raspitati se kod vašeg lekara ako imate visok pritisak, dijabetes ili neko hronično obolenje, da li smete da se upustite u ovaj ritual. Moja doskoro suva, dehidrirana koža je neprepoznatljiva. Večito sam mackala kreme od kojih nisam videla neke rezultate. Ali shvatila sam da kožu treba hidrirati iznutra. Uz to tokom dana treba stvoriti naviku ispijanja vode u gutljajevima, a ne samo piti vodu kada smo žedni. Na taj način nikada nećemo osećati žeđ. Hidrirano telo puno je energije, automatski i svi organi uspešno obavljaju svoje zadatke i naše misli su bistrije. A samim tim otvoreniji smo za radost i sreću i pozitivne stvari. Ko zna da voli sebe, znaće voleti i druge ljude. I zato: “ Nemoj da piješ iz moje čaše, dobićeš potrebu da voliš ljude, ceo svet, čovečanstvo...” - Mika Antić. A ja osećam da svi vi koji me pratite upravo želite to, da volite sve ljude. Zato, probudite najbolje u drugima i sebi. NOĆ... #slavicarokvic #rokvic #zdravlje #ljubav #sreca #slanavoda

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica) on

Slavica se retko kada ističe u javnosti i skoro nikada je ne vidimo na javnim događajima, budući da je kao baka veoma posvećena svojim unučićima.

View this post on Instagram

Čekaj bako da ti i ja nešto objasnim. Kada su mama i tata odsutni od kuće jede se samo čokolada, bobone, prska se vodom u kupatilu, puzi se do prozora i udara po staklu, skinu se čarape i stavljaju u usta kao i telefon i daljinski jer valja češati zubiće, čupa se baka za kosu, ne presvlači se mokra benkica jer to nervira, treba je skinuti preko glave. Ako nije bako po mom moram da vrištim. A ti bako, baš ništa od svega ovoga ne dozvoljavaš. Ti bi samo da ljubiš, mnogo me gnjaviš. Šta ti je? Mnogo se zanosiš. 😂😂😂😂 Zar vam ove okice, položaj prstića i šeretski osmeh ne pričaju upravo ovu priču? Moj Simeon, bakino najmlađe zlato. 💙🍀😘🐣🐰🐥#slavicarokvic #rokvic #ljubav #radost #sreca #simeon #bakaiunuk #zlato

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica) on

Autor: O. B.

#marinko rokvić

'