AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

I ovog utorka uživo od 23 časa Ognjen Amidžić potrudiće se da vam priredi noć za pamćenje u svojoj autorskoj emisiji “Amidži šou”. U 12. emisiji ove sezone, Ognjen će ugostiti gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palmu, popularne pevačice Katarinu Grujić i Gogu Sekulić, kao i protagoniste novog domaćeg filma “Realna priča”, Gordana Kičića i Ninu Janković.

Mnogo smeha je zagarantovano kada kod Ognjena dođe Palma, a nema sumnje da će tako biti i ovog puta. Poznat po svojim stavovima, Palma će govoriti o aktuelnim temama na sebi svojstven način. Kako je bio gost na venčanju Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, Palma će kod Ognjena otkriti kako je proteklo svadbeno veselje u jednom poznatom beogradskom hotelu, šta je poželeo mladencima, ali i šta im je doneo kao poklon. S obzirom na to da je bio gost i na Cecinom i Arkanovom venčanju pre 24 godine, Palma će u emisiji “Amidži šou” uporediti ova dva venčanja.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Otkako se pojavila na javnoj sceni u jednom muzičkom takmičenju, Katarina Grujić važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na estradi. Zahvaljujući velikim hitovima koje ima u dosadašnjoj karijeri, Katarina je stekla veliku popilarnost, te ima brojne nastupe kako u Srbiji, tako i u dijaspori. Ona je nedavno objavila spot za novu pesmu “Tuđa”, koja već ima skoro dva miliona pregleda na Jutjubu, a dok joj u karijeri sve ide od ruke, u ljubavi baš nije tako. O budućim planovima za karijeru, ali i privatnom, a posebno ljubavnom životu, Katarina će govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Privatna arhiva

Goga Sekulić se na kratko povukla sa javne scene kada je rodila sina Vasilija Andreja i posvetila se porodičnom životu sa izabranikom Urošem Domanovićem. Međutim, publika nije morala dugo da čeka na njen povratak na muzičku scenu. Prvo je Goga oživela svoj poznati hit “Sexy biznismen” – naime u maju je objavila remiks sa popularnim mladim trep izvođačem Brzo Trči Ljanmi, a onda je pre mesec dana objavila novu pesmu “Corleone”. O tome kako se snalazi u ulozi majke, kako podnosi razdvojenost od Uroša koji živi i radi u Cirihu, i šta planira za naredni period kada je o pesmama reč, Goga će ispričati u razgovoru sa Ognjenom.

Foto: Promo

Rediteljski prvenac, film “Realna priča” dovoljan je povod da Ognjen ovog utorka ugosti Gordana Kičića i njegovu dirketnu partnerku u ovom ostvarenju, Ninu Janković. Kičićeva melodrama sa elementima humora prati glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U iščekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost. Da li je ovo danas u Srbiji realna priča, otkriće glavni junaci novog filma – Gordan i Nina.

Foto: Promo

Ne propustite još jednu urnebesnu epizodu vaše omiljene lejt najt emisije “Ami G Show” u utorak 26. novembra uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Dragan Marković Palma

#Goga Sekulić

#Gordan Kičić

#Katarina Grujić

#Nina Janković

#Ognjen Amidžić

#emisija

#voditelj

'